Chiropractor Zwolle voor behandeling van huilbaby's, migraine en rugpijn

 

Laat uw rugpijn behandelen nabij Zwolle.

Al sinds 1992 helpt Chiropractie Staphorst patiënten van hun pijnklachten af. Zo bent u er bijvoorbeeld welkom als u rugklachten hebt, of voor een migraine behandeling nabij Zwolle. De praktijk is tevens gespecialiseerd in het behandelen van huilbaby's. U kunt er rechtstreeks, zonder verwijzing van uw huisarts, een consult aanvragen. Ook vanuit Zwolle is de praktijk goed bereikbaar. Naast gespecialiseerde behandelingen kunt bij deze chiropractors ook altijd rekenen op gedegen adviezen om rug-en gewrichtspijnen in de toekomst te voorkomen.


Rugpijn behandelen nabij Zwolle.

Rugklachten ontstaan meestal door overbelasting, een verkeerde beweging of onveilig tillen. Als u last hebt van rugpijn, dan heeft dat meestal een grote impact op uw dagelijks leven. Daarom staan onze chiropractors voor u klaar om uw rugpijn te behandelen nabij Zwolle. Eerst wordt er een nauwkeurig bewegingsonderzoek uitgevoerd. Daarbij wordt gekeken naar uw spierfunctie, de beweeglijkheid van de wervelkolom en uw balans. Daarna wordt er een plan van aanpak opgesteld om uw rugpijn effectief te behandelen. Doorgaans wordt hierbij gebruik gemaakt van zogenaamde ´zachte technieken´ om de beweeglijkheid van uw gewrichten te herstellen.


Met uw huilbaby naar de chiropractor bij Zwolle.

Baby's die abnormaal veel huilen, hebben vaak last van spierspanningen tussen hun achterhoofd en bovenste nekwervels. Deze klachten zijn vaak ontstaan tijdens de bevalling. De baby wordt gekweld door spierverkrampingen die weer zenuwprikkeling en hoofdpijn tot gevolg kunnen hebben. Onze ervaren chiropractors gebruiken bij deze behandeling een apparaatje om lichte trillingen op te wekken. Een veilige manier om de spieren van uw baby te laten ontspannen. Al na de eerste behandeling zult u een verbetering merken. Regel snel een consult en kom met uw huilbaby naar de chiropractor bij Zwolle.

 


Kies voor een migraine behandeling vlakbij Zwolle.

Hebt u regelmatig last van migraine of spanningshoofdpijn, dan bent u waarschijnlijk gewend om uw toevlucht tot pijnstillers te nemen.
Toch is er ook een andere manier om een dergelijke primaire hoofdpijn doeltreffend aan te pakken.
Onze chiropractors richten zich namelijk op de oorzaken die migraine veroorzaken.
Daarmee is deze behandeling een uitstekend alternatief voor medicatie. De geneeswijze is erop
gericht om de bewegingsfunctie van de nekwervelkolom te herstellen. In 70% van de gevallen kunnen de hoofdpijnklachten worden verholpen. Bij een migraine behandeling nabij Zwolle worden zogenoemde zachte technieken toegepast. Wilt u ook weer pijnloos door het leven gaan? Bel dan snel voor een afspraak.